Ejendommen er solgt!

KRABBESBRO

Værelser:10
Antal plan:2
Boligareal:522m²
Driftsbygninger:1.530 m²
Grundareal:57,5 ha
Byggeår:1898
Ombygget år:2001
Sagsnummer:1368-12
Kontantpris:7.460.000
Ejerudgift md.:2.267
Forbrugsafhængig udgift md.:1.154
Beskrivelse

Særdeles pæn og velholdt planteavl/liebhaverejendom, beliggende ved Ulsted i Aalborg kommune 44,1 ha, med en stor præsentabel bolig med parklignenede have. Ejendommen sælges grundet ejer nu har fået en alder, hvor byen er næste stop i livet, og ser gerne at yngre kræfter tager over.

HOVEDBYGNINGEN
Boligen er hvidpudset, med rødt tegltag fra 2001, 522 m2 bolig i 2 plan.

Boligen er i stueplan indrettet med en stor stue med udgang til haven, opholdsstue, spisestue, stort køkken med spiseplads, soveværelse, værelse, 2 badeværelser, stort bryggers med mange skabe, og udgang direkte til garagen, depotrum, viktualierum, mellemgang og forgang med trappe til 1. sal.

1. sal er indrettet med stort lyst gavlværelse, repos, og en stor, fantastisk flot gildesal, med dejligt lysindfald, fritlagte bjælker og plankegulv. 1. sal er total istandsat i 2001.

Stor parklignende have, med bl.a. en flot gammel rødbøg. Indkørslen er markeret med to flotte indgangsportaler, der viser vej til den flotte gårdsplads med de pikkede brosten, som er bevaret helt fra sin oprindelse i 1898.
Opvarmning med udendørs Skelhøje 115 kw halmfyr, hvor der anvendes træ fra egen skov. vand fra privat almen vandforsyning.

DRIFTSBYGNINGERNE
En del af driftsbygninger (2 østvendte længer og del af den gamle lade) har senest været anvendt til svineproduktion. Vestlige længe, der danner ramme om gårdspladsen anvendes til værksted, bilgarage og lager m.v. Sammenbygget med vestfløjen er et maskinhus i stålspær, med god højde til loftet og rummelig plads. Alle bygninger velpassede.

JORDEN
Samlet aral på 44,1 ha, der fordeler sig med 40,43 ha ager berettiget til EU tilskud. Flad mark omkring, og i nærheden af bygningssættet. Mod en merpris på 1,4 mio. kr. kan der medfølge 13 ha smuk skov, der byder på såvel fin træ til forarbejdning og brænde, samt en fin jagt med råvildtet græssende i skovbrynet.

MASKINERNE
Der er en del maskiner på ejendommen, som en køber kan erhverve efter nærmere aftale, men sælgers gode ven, John Deere traktoren flytter med til det nye sted.

KONKLUSION
Smuk og rummelig hovedbygning med masser af plads, til selv den helt store familie. Gården er beliggende i flotte omgivelser. Kan alt jorden ikke bruges, finder vi en nabo som vil erhverve ydermarkerne Viser gerne frem - bare slå på tråden.
Mie HansenEjendomsmægler & Valuar
mie@evaldborup.dk