FANTASTISK SMUK EJENDOM MED AFTENSOL OVER MARIAGER FJORD

Værelser:4
Antal plan:2
Boligareal:259m²
Grundareal:3,9 ha
Byggeår:1937
Ombygget år:1987
Sagsnummer:1462-15
Kontantpris:6.500.000
Ejerudgift md.:4.781
Forbrugsafhængig udgift md.:167
Beskrivelse

Utrolig flot og velholdt 3 længet lystejendom med sprossede vinduer, nyere stråtækt tag, velanlagt gårdsplads, flere hyggelige terrasser og skøn udsigt over Mariager Fjord. Alligevel centralt beliggende, da der kun er små 2 km til Hadsund, hvor du finder alt fra dagligvarebutikker, tøjforretninger, spisesteder, skole m.m.
Ejendommen er opført i 1937 og totalt renoveret og med tilbygning i 1987, bebygget areal 199 kvm og boligareal 259 kvm. fordeles således: Flot møblerbar hall / fordelingsgang, med et smukt lysindfald, loft til kip og Skagen plankegulv, som går gennem ejendommen. Super flot køkken i hvid massiv egetræ fra 2007 med keramisk kogeplade, indbygningsovn, indbygget køl/frys - alle hårde hvidevarer fra Siemens og dejlig spiseplads med udsigt til Put og Take søen. Stor opholdsstue ca. 60 kvm. 2 lyse værelser med lyse tæpper på gulv og udgang til have/terrasse. Stort badeværelse med hvide skabe, marmorgulv med gulvvarme, stor bruseniche og listeloft. Nyt flot bryggers / grovkøkken med lyse klinker og hvide fyldningsskabe samt garderobe.
1 sal indeholder en stor stue (kan evt. opdeles - perfekt til soveafdeling) med skrå vægge og karnap, hvorfra der er udsigt ud over fjorden. Marmorbadeværelse med karbad og hvide skabe.
Alt i ejendommen er holdt i lyse farver og fremtræder utrolig flot og velholdt.
Værkstedsbygning / garage på 150 kvm. opført i 1994 med gode muligheder for hobbyaktiviteter, nyt pillefyr/stokerfyr. Skønne udenoms arealer med en dejlig lille skov, kupperet mark til hestene samt egen Put & Take sø lige om hjørnet.
En skøn bolig for den kræsne familie, kan indrettes med ungdomsafdeling og forældreafdeling. Endvidere er der mulighed for at udvide ejendommen, hvis man har behov for yderligere kvm. til beboelse. Alt i alt en spændende ejendom, skøn som den er, og med mange muligheder. Ønsker du også at slappe af ind i mellem, kan dette gøres på den nye flotte 18 huls golfsbane Mariager Fjord, som har en af Danmarks flotteste udsigter fra både klubhus og restaurant.Download salgsopstilling for Revsbækvej 8, 9560 Hadsund

Navn
E-mail
Adresse
By/Postnr
Telefon
  
 Jeg ønsker at få sagsmateriale tilsendt pr. e-mail.