LYSTRUPLUND

Værelser:5
Antal plan:1
Boligareal:290m²
Driftsbygninger:831 m²
Grundareal:5,7 ha
Byggeår:1997
Sagsnummer:1471-15
Kontantpris:4.995.000
Ejerudgift md.:2.340
Beskrivelse

Lystrupvej - Hadsund
Lystruplund - Midt i dejlig natur med skov, juletræer, pyntegrønt, masurbirk, marker og eng ligger denne velholdte ejendom. Hovedbygningen i 1 ½ plan - tegnet af arkitekt Ebbe Schmidt Nielsen - på 290 kvm fuldmuret beboelse opført i 1997, vandskurret ude og inde og som udvendigt er malet i en diskret lys gul farve med rødt tegltag. Driftsbygningerne på i alt 2 x 350 kvm er ligeledes opført i 1997 og fremtræder meget velholdte, hvor der i den ene er etableret med dobbelt garage. Derudover er der en længe på 181 kvm. i 1 ½ plan opført i 1927 og løbende renoveret med bl.a. nyt tag i 2011. Denne længe er indrettet som selvstændig lejlighed og anvendes pt. som feriebolig på ca. 100 kvm. - Bed and Breakfast - samt værksted på ca. 60 kvm.
Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen med indkørsel gennem en linde allé, adgang til dobbelt garage i sidebygning. Beboelsen indeholdende; Hall med klinkegulv, adgang til stue samt trappe til 1. sal. Stor opholdsstue med brændeovn, gulv i massiv ask og udgang til have/terrasse samt udsigt til egne søer, dejlig lyst stort køkken/alrum med Invita køkken holdt i lyse farver med granitbordplader, klinkegulv samt åbent ildsted og udgang til have. Kontor/værelse, brusebadeværelse, bryggers med klinkegulv, skabsvæg, vaskemaskine og adgang til koldt rum. Loftshøjde 2,67 m. 1. sal: Repos, stort soveværelse samt 3 gode værelser, badeværelse med badekar og bruseniche. Hyggelig stue med dejlig udsigt over ejendommens flotte udendørsarealer. Gårdsplads og haveanlæg er tegnet af havearkitekt Helge Petersen fra Det jyske Haveselskab.
Ejendommen udbydes til salg med et areal på ca. 5,74 ha. Grunden tæt ved ejendommen er smagfuldt anlagt med tilplantning af træer, buske og 3 små søer med masser af fugleliv. En ejendom som er velegnet til hestehold. Driftsbygningerne er perfekte til håndværkeren. Driftsbygningerne er med til at danne rammen om gårdspladsen og har støbte gulve, stålspær og fremtræder i rigtig fin stand og anvendes i dag til opbevaring af flis, 3 hesteboks, maskinhus, dobbeltgarage samt fyrrum med stokerfyr og back up af oliefyr. Driftsbygningerne er også perfekte til håndværkeren, f.esk. tømreren, smeden, blikkenslageren, el-installatøren, alle som ønsker sit værksted tæt på bopælen.

Der er en fantastisk smuk natur tilhørende ejendommen, hvor 1,0 ha er nytilplantet (april 2017) med 5.600 Nordmanns Ambrolauri Tlugi - juletræer. Et stykke af jorden er tilplantet med masurbirk (masurbirk er en af de mest værdifulde træarter i Norden og veddet er meget eftertragtet til møbelfiner og andre dekorative formål).

Der er mulighed for at tilkøbe yderligere op til ca. 15,75 HA som består af gammel skov, areal med masurbirk samt landbrugsjord.

Der forefindes solcelleanlæg som producerer årligt ca. 7.500 kwh. Dette er virkelig en dejlig ejendom, hvor du virkelig føler dig hjemme fra første øjekast.

Download salgsopstilling for Lystrupvej 10, 9560 Hadsund

Navn
E-mail
Adresse
By/Postnr
Telefon
  
 Jeg ønsker at få sagsmateriale tilsendt pr. e-mail.
  
 Jeg giver tilladelse til, at ejendomsmæglerfirmaet må kontakte mig vedr. denne sag.