Ejendommen er solgt!

Nørbækvej - Nær Hammershøj / Tjele, Viborg kommune

Værelser:8
Antal plan:1
Boligareal:170m²
Grundareal:48,4 ha
Byggeår:1895
Ombygget år:1936
Sagsnummer:1472-15
Kontantpris:5.200.000
Ejerudgift md.:2.243
Forbrugsafhængig udgift md.:053
Beskrivelse

Nørbækvej - Nær Hammershøj / Tjele, Viborg kommune
Nedlagt svineejendom med hvidmalet beboelsesejendom på 170 kvm. i 2 plan og 48 ha jord. Beliggende centralt midt mellem Viborg, Randers og Hobro. Ejendommen drives som planteavl og en lille andel af jorden er tilplantet med pil.
Ejendommen er oprindeligt opført i 1895 med væsentlig ombygning i 1936 og efterfølgende løbende renovering, dog trænger ejendommen stadig til lidt mere end en kærlig hånd. Ejendommen indeholder:
Entre med indbygget skabe og klinker på gulv. Bryggers med klinker på gulv og vaskesøjle med plads til vaskemaskine og tørretumbler, nyere brusebadeværelse holdt i lyse farver med listeloft og hvide fliser på gulv, køkken med klinker på gulv og spiseplads. Ældre emhætte medfølger øvrige hvidevare fjernes i forbindelse med handlen, idet disse tilhørere den nuværende lejer af ejendommen. 2 stuer en suite med linoleum på gulv, brændeovn og udgang til have. Lille mellemgang med nedgang til viktualierum - kan evt. indrettes til vinkælder. Værelse/kontor med fast tæppe. 1. sal: pæn stor repos med adgang til stort soveværelse med udgang til sydvendt altan - altan mangler færdiggørelse. 1 stort og 3 mindre børneværelser, pulterrum.
Ejendommen opvarmes med centralvarme via halmfyr. Der forefindes desuden dobbelt garage bygning, maskinhus uden fast bund og strøm. 2 nedlagte svinestalde, værkstedsrum, driftsbygninger i alt 1.250 kvm. Gylletank på 1.000 m3.
Jorden er beliggende omkring bygningerne i alt 48 ha hvor 44,34 er EU jord, heraf er 7,17 ha tilplantet med pil og 1,24 ha med permanent græs.
Ejendommen udbydes til salg efter tvangsauktion, hvorfor ejendommen sælges med ansvarsfraskrivelsesklausul.