Ejendommen er solgt!

Værelser:10
Antal plan:2
Boligareal:380m²
Grundareal:62,7 ha
Byggeår:2012
Sagsnummer:1481-16
Kontantpris:14.200.000
Ejerudgift md.:3.511
Beskrivelse


Liebhaverejendom 62,7 ha i Hammer Bakker! Østerbæk.
Den flotte natur, den smukke bøgeskov, den skønneste ejendom, den bedste jagt, det ønsker vi os alle, og her fås det hele samtidig, og så kun 12 km. nordøst for Aalborg.
Smuk arkitekttegnet liebhaverejendom opført i 2012 i 1 ½ plan med dobbeltmurede ydervægge, smukke kobber kviste, kobber tagrender og et samlet boligareal på 380 kvm. Indeholdende: Stor hall med smuk trappe til 1. sal, gæstetoilet, stort køkken/alrum med udgang til sydvendt terrasse -køkkenet er et snedkerkøkken indrettet af indretningsarkitekt Tine Hundrup - opført med elementer i eg og granitbordplade samt italienske klinker på gulv. Viktualierum. Bryggers holdt i lyse farver og med adgang til teknikrum. Arbejdsværelse/kontor med udsigt til gårdsplads og skov. Soveværelse med skabsvæg og udgang til sydvendt terrasse samt direkte adgang til brusebadeværelse, ligeledes holdt i lyse farver og med italienske klinker. Dejlig stor opholdsstue i vinkel med brændeovn og udgang til vestvendt terrasse. Stor spisestue med udgang til terrasse med udsigt ned over have og sø med blankt vand. 1. sal stor møblerbar repos, 4 gode værelser med indbygget skabe og tv-stik. Stort badeværelse med kar og brus.
I stuerne og værelserne samt på 1. sal har ejendommen flotte massive Dinesen douglas plankegulve. Flotte hvide fyldningsdøre m/Arne Jacobsen messinggreb overalt. Ejendommen opvarmes via jordvarme, og der er gulvarme i hele stueetagen samt på badeværelse på 1. sal.
Gårdsplads anlagt med granitskærver, som følger ned til maskin-/driftsbygning opført i træ. Indrettet med forrum med arbejdsbord og håndvask, toilet og mindre kontor, opvarmes ved el-varme. Hestestald indrettet med 2 hestebokse. Garage med plads til 2 biler.
Velanlagt have med græsplæne direkte til søen, hvor du på den smukt anlagte terrasse med indbygget strøm og lys, kan nyde dyrelivet omkring søen og slappe totalt af efter dagens program.
Ejendommen er omgivet af skov og søer, hvor råvildt, egern og grævling er en naturlig del i skovområdet. Det forlyder endda, at der er skudt kronvildt i området!
Der er noteret 56 HA fredskov blandet nål og løv i forskellige aldersgrupper på ejendommen. 6 hug-sits vel anbragt rundt omkring i skoven. Jagten vil være fri pr. overtagelsesdagen. Omgivelserne er så utrolig smukke og det er lige meget hvor man befinder sig på ejendommen, så er der en udsigt til skov eller sø i dette kuperede område. Der er et fredet område, hvor der befinder sig langdysser og tingsted, som kan føres tilbage til fortidens minder. Desuden findes en engområde på ca. 4 HA som er udlejet til hestepige, men vil være fri ved overtagelsen, hvis ønskes.
Selvom ejendommen har denne smukke beliggenhed er der dog kun 2,5 km til centrum af Vodskov by, hvor du finder gode indkøbsmuligheder, ca. 2 km til skole og daginstitution.
En yderst sjælden ejendom er udbudt til salg, og ønsker du at besigtige ejendommen kontakter du os via telefon eller mail.