Ejendommen er solgt!

Porsgården

Værelser:10
Antal plan:1
Boligareal:303m²
Driftsbygninger:174 m²
Grundareal:116,7 ha
Kælderareal:62m²
Byggeår:1992
Sagsnummer:1522-17
Kontantpris:20.900.000
Ejerudgift md.:5.355
Beskrivelse

Suveræn godt beliggende liebhaver ejendom fra 1992 på 303 kvm beboelse i 2 plan og 62 kvm kælder, og kun 8 km til Hadsund med de gode handelsmuligheder. Ejendommen er hvidskurret med rødt tegltag, sortbejset værkstedsbygning med garage og jagtstue ligeledes med rødt tegltag.

Ejendommens kælder ligger over jordniveau, hvilket gør, at huset ligger højt med flot udsigt til parklignede have og skov. Skoven som er ca. 116 ha består af en blanding af juletræer, nåleskov og løvskov. Der er plantet 82.000 juletræer. I skoven er der flere søer og vandhuller, som tillokker en god, alsidig bestand af vildt, herunder rådyr (både sølv og guldmedalje bukke), fasaner, harer, der har endvidere været strejf af kronhjort. Der er flere gravhøje i skoven. Skoven er tilpasset således, at hvorhen du end bevæger dig, vil du opleve noget nyt. Tænk at være helt tæt på bøgen når den springer ud om foråret og se efterårets smukke farver i sin egen skov.

Ejendommen er stilfuldt opført og indeholder:
Vindfang, smuk møblerbar hall med Italienske klinker på gulv, brændeovn og trappe til 1. sal. Er døren i hallen åben til spisestuen, kan du se lige til bunden af den store park, hvor skoven ligger. Du finder ikke en smukkere udsigt. Opholdsstue med smuk antik kakkelovn, Uniform køkken/alrum med udgang til stor terrasse, bryggers med skabe, vaskemaskine og tørretumbler, mellemgang, gæstetoilet. På 1. sal er der stort soveværelser med adgang til eget badeværelse med både brus og spabad. 2 pæne værelser, badeværelse med brus, møblerbar repos / tv-stuen. Høj kælder med brune klinker overalt, gæsteværelse, viktualierum og vinkælder samt adgang til krybekælder og 1 disponibelt rum. Ejendommens gulve er Duglas plankegulve i stuerne. På badeværelser og køkken er der marmorklinker, og alle skabe i ejendommen er fra Uniform. Dette er en ejendom af de sjældne, og hvor du kan mærke, at sælger virkelig holder af stedet og den livsglæde det giver.

Porsegården er udskilt fra det gamle Wiffertsholm Gods tilbage i år 1840. Ejendommen har status af skovejendom, hvilket bl.a. betyder, at der ikke er bopælspligt, og ejendommen derfor kan erhverves som sommerhus eller jagthytte.
Porsen vokser i de sumpede partier, som liggende lige nedenfor huset, hvis lysten er der, kan du lave din egen Porsesnaps. For den rette køber medfølger en BMW årgang 2015, som pt. har kørt 62.000 km.