Ejendommen er solgt!

Dybvad Hovedgård

Værelser:8
Antal plan:1
Boligareal:461m²
Driftsbygninger:3.504 m²
Grundareal:136,9 ha
Kælderareal:35m²
Byggeår:1903
Ombygget år:1988
Sagsnummer:1536-17
Kontantpris:19.300.000
Ejerudgift md.:8.796
Forbrugsafhængig udgift md.:884
Beskrivelse

Dybvads gamle hovedgård med ca 137 HA jord er en præcentabel ejendom opført i gule mursten med rødt tegltag, beliggende i den smukkeste parklignende have med egen lille å/vandløb med hvid bro over til den store græsplæne med de flotte gamle bøgetræer, flere store rhododendron bede, gamle frugttræer, drivhus, stor flot linde alle, som fører dirkete til dybvad by, og busstoppested lige for enden.

Stuehuset er indrettet med hall med smedjernstrappe til 1. sal, stor pejsestue med udgang til syd/øst vendt terrasse med udsigt til den smukke velanlagte park. Opholdsstue, spisestue med klinkegulv, spisekøkken med sorte klinker på gulv og masser af skabsplads, gæstetoilet, baggang, værelse p.t. indrettet som billardstue, grovkøkken med nedgang til kælder, hvor der er klinkegulve, vaskerum, disp. rum og fyrrum. 1. salen indeholder, stort værelse, badeværelse med brus, hvide fliser på vægge og terrassogulv på gulv, 5 mindre værelser. Stort soveværelse med direkte afgang til påklædningsværelse, badeværelse med brus. Opholdsstue med udgang til stor vestvendt terrasse med god udsigt ud over åbne arealer.

Sidelænge indrettet med 4 udlejningslejligheder samt 2 gæsteværelser. De 4 lejligheder er indrettet med entre, badeværelse, stue/køkken alrum og soveværelse. Denne sidefløj er opført i 1903 og ombygget i 1988. Alle lejligheder er udlejet og lejeindtægt er medregnet under ejerudgifter.

Driftsbygningerne er opført omkring år 1900 og fremtræder i fin stand i forhold til alder og er absolut stadig anvendelige, er pt. indrettet med bl.a. 2 garager, kontor, værksted, fyrrum. Derudover en ladebygnign på 937 kvm. Kornlade med gennemkøring for aflæsning af korn, og i forlængelse heraf findes lade til ejendommens maskiner, som pt. er udlejet til opbevaring for virksomhed. Ældre svinestald, Derudover lade til opbevaring af halm, sam anvendes til opvarmning via eget halmfyr.

Jordarealerne andrager:
Ejendommens samlede jordarealer udgør 136,9 HA, heref er ca. 12 ha skov, og ca 123 ha jord i omdrift - agerjord - jorden er primært beliggende rund omkring ejendommen.