Gunderup Fiskesø

Værelser:5
Antal plan:1
Boligareal:177m²
Driftsbygninger:691 m²
Grundareal:7,7 ha
Byggeår:1927
Ombygget år:1995
Sagsnummer:1552-18
Kontantpris:3.500.000
Ejerudgift md.:1.284
Beskrivelse

NY PRIS !!!

Gunderup Fiskesø udbydes nu til salg

Ejendommen er beliggende i Vesthimmerlands kommune grænsende op mod Trend Skov, med ca. 9 km til Farsø og 2 km til Trend, velbeliggende i forhold til sommerhusområderne langs Limfjorden.

Ejendommen har et jordtilliggende på 7,7 ha, men omdannet til en erhvervsejendom med 2 fiskesøer, med et samlet vandspejl på 1,7 ha, gode og yderst velholdte faciliteter til gæsterne.

Pæn og velholdt bolig med et boligareal på 177 m2 fordelt på 2 plan. Boligen er i stueplan indrettet med dejligt stort køkken/alrum, stue, badeværelse og entre med trappe til 1. sal, som er indrettet med repos, soveværelse og 3 værelser.
Ugeneret have og terrasse.

Gunderup Fiskesø er klassificeret som en af Danmarks bedste fiskesøer, ud fra både faciliteter, fisk og omgivelser, se evt. www.dansee.dk. Omkring fiskesøerne er der opsat 12 læhytter, ligesom der er mulighed for at benytte grill omkring søen.
Ser mere på www.gunderupfiskesea.dk.

Der er indrettet en ca 400 m2 stor butik med fiske- og jagtudstyr, samt outdoorbeklædning, med tilhørende internetshop. Den fysiske butik indgår i salget, varelager og internetshop kan købes separat. Fra butikken sælges fiskekort.

Med udsigt over søerne er der opført en bjælkehytte, som kan udlejes som selskabslokale, eller benyttes af fiskeparkens gæster. Der er køkken, toilet og badefaciliteter, samt service og borde/stole til 60 personer.

Bag fiskesøerne, medfølger et areal på ca. 3,5 ha, hvoraf ca 0,5 ha er sø og skøn natur, de resterende 3 ha er bortforpagtet. Jorden danner skel mod Trend Å, hvortil der medfølger en fiskeret til ejer. Fantastisk jagtområde op mod Trend Skov.

Spændende ejendom, med mulighed for at bo og arbejde hjemme, i dejlige omgivelser.

Ring og aftal en tid for fremvisning, vi fremviser gerne for seriøse købere.

Mie HansenEjendomsmægler & Valuar
mie@evaldborup.dk

Download salgsopstilling for Gunderupvej 96, 9640 Farsø

Navn
E-mail
Adresse
By/Postnr
Telefon
  
 Jeg ønsker at få sagsmateriale tilsendt pr. e-mail.
  
 Jeg giver tilladelse til, at ejendomsmæglerfirmaet må kontakte mig vedr. denne sag.