Gammel Hammelmose

Værelser:14
Antal plan:2
Boligareal:582m²
Driftsbygninger:1.082 m²
Grundareal:7,4 ha
Kælderareal:100m²
Byggeår:1792
Ombygget år:1996
Sagsnummer:1584-18
Kontantpris:11.750.000
Ejerudgift md.:2.160
Beskrivelse

Gammel Hammelmose er en af de historiske kendte herregårde, som kan føres tilbage til middelalderen beliggende nord for Limfjorden i den vestlige del af Brønderslev kommune med 30 min. til Aalborg centrum og Aalborg Lufthavn. 12 km til Saltum strand, hvor der kan tages en aften dukkert og / eller nyde den smukke solnedgang.
Ejendommen er nænsomt renoveret med stor respekt for det historiske islæt og i 1993 fik de nuværende ejere en præmiering af Brønderslev Kommune for smukt arkitektonisk arbejde. Gården er løbende blevet vedligeholdt og de skønne herlighedsværdier er bevaret, og passer perfekt til omgivelserne.

Gårdens jordtilliggender andrager 7,37 ha jord, som fordeler sig med flot voldgrav rundt om ejendommen, plantage, hvor der er plantet 7.000 træer, velanlagt have med mange sjældne planter, hvor bl.a. kan nævnes snylteplanten mistelten, Japansk dragepil, Brasiliansk rhododendron og gingotræ, stor frugthave, søer og engstykke - helt perfekt for naturelskeren og jægeren, og er du til fiskeri, kan du gå ned til Ry å med fiskestangen og fange en ørred.

Denne herskabelige smukke hovedbygning og østfløj fra middelalderen med riddersal m.m. rummer et samlet boligareal på 582 kvm. samt den flotte og imponerende middelalder kælder på 100 kvm. Gammel Hammelmose bliver i historien nævnt første gang omkring år 1300, hovedbygningen er dog først opført i år 1792 og er i dag klassificeret som bevaringsværdi og østfløjen, som er fredet, er opført omkring år 1550.

Bygningskomplekset er i dag et moderne hjem for ejers familie - med stor respekt for den lange historie.

Hent en salgsopstilling eller kontakt os for yderligere oplysninger om denne historiske ejendom.

Download salgsopstilling for Hammelmosevej 21, 9700 Brønderslev

Navn
E-mail
Adresse
By/Postnr
Telefon
  
 Jeg ønsker at få sagsmateriale tilsendt pr. e-mail.
  
 Jeg giver tilladelse til, at ejendomsmæglerfirmaet må kontakte mig vedr. denne sag.