Ejendommen er solgt!

Hals Mose

Værelser:4
Antal plan:1
Driftsbygninger:1.292 m²
Grundareal:181,7 ha
Byggeår:1960
Sagsnummer:1626-19
Kontantpris:17.000.000
Ejerudgift md.:3.567
Beskrivelse

Hals Mose er en dejlig varieret skov, natur- og jagtejendom på 184 ha beliggende nord-vest for Hals med et godt samlet areal, lejeindtægt fra agerjord, samt mulighed for overtagelse af selskab.

Jorden:
Det samlede areal på 184 ha er bestående af 2 enheder, Kanalvej 21 på 11 ha og Kanalvej 30 på 173 ha. Af det samlede areal er 75 ha agerjord, der er bortforpagtet til nabolandmand. Markerne er godt placeret ift. beplantningerne og giver flere gode skydefelter.
Skoven er løbende vedligeholdt og består af gran, birk, eg og bøg i alle størrelser med gode muligheder for transport, da adgangsvejene er veletablerede og vedligeholdt.
Der er på ejendommen en alsidig jagt med fast bestand af rådyr (flere medaljebukke) og dåvildt, formidabel sneppejagt og stor bestand af fasaner og duer samt 5 søer der bidrager til en god andejagt.

Driftsbygninger:
Driftsbygningerne har tidligere været anvendt til håndtering af spagnum ifm. indvending fra ejendommens arealer, men udnyttes i dag til opbevaring af halm, hestestald, værksted og garage. Bygningerne er opført i stålspær, eternittag og pudsede vægge med et samlet bebygget areal på 1.220 m².

Bolig:
Boligen er pt. udlejet og er indrettet med Forgang, badeværelse, 3 børneværelser, køkken og stue med adgang til sydvendt have. 1. sal er bestående af 2 værelser og mindre stue.

Kanalvej 21:
Kanalvej 21 er den vestlige del af ejendommen på 11 ha hvor der er opført ældre charmerende hus med stråtag og bindingsværk fra 1848 på 79 m². Bygningen anvendes til jagthytte og standen kræver renovering eller opførelse af ny bygning. Der ud over er der også mindre garagebygning på 66 m ² der ligeledes er opført med stråtag.

Konklusion:
En sjælden udbudt jagtejendom med varierende natur, lejeindtægt fra jord og bygningssæt samt mulighed for overtagelse af selskab med skattemæssige fordele. Ved ønske om overtagelse af selskab vil selskabets aktiver blive værdisat som opgivet i salgsopstillingen.