Den perfekte ejendom til jagt og god indtjening

Værelser:5
Antal plan:1
Boligareal:128m²
Driftsbygninger:1.252 m²
Grundareal:95,2 ha
Kælderareal:64m²
Byggeår:1908
Sagsnummer:1983-20
Kontantpris:12.500.000
Ejerudgift md.:4.166
Beskrivelse

Her sælges en større juletræsproduktion beplantet med ca. 180.000 juletræer primært af sorten Nordmann og Nobelis pyntegrønt, ejendommens øvrige dyrkbare arealer er bortforpagtet til en økologisk planteavler.
Bedriften er beliggende mellem Terndrup og Bælum med rige indkøbsmuligheder, dagsinstitutioner og skoler i Østhimmerland, Rebild Kommune.

Bedriften har et samlet areal på ca. 95 ha. hvor størstedelen ligger pænt samlet og 40,22 ha er bortforpagtet juletræer, og 40,78 ha er bortforpagtet til planteavler. Rest ejendommen er beliggende midt i naturen med sø, hede og skov, hvilket skaber rige muligheder for jagt og utallige naturoplevelser. Der er mulighed for at lave en aftale omkring opsigelse af forpagtningsaftalerne, således at ny ejer selv kan drive arealerne.

Fruerhusvej 22 har den bedste beliggende med den smukkeste udsigt over marker og enge. Det er oprindelig en svineejendom der gennem årene er tilplantet med juletræer på ca. halvdelen af arealet. Boligen opført i 1908 på 128 m2 i grundplan, men har stået tom de seneste år, og trænger derfor til renovering. Gylletank, kornlager og tørreri er bortforpagtet til den økologiske planteavler. Ejendommen har været opvarmet via stokerfyr til flis. En ejendom med mange muligheder......

Download salgsopstilling for Fruerhusvej 22, 9574 Bælum

Navn
E-mail
Adresse
By/Postnr
Telefon
  
 Jeg ønsker at få sagsmateriale tilsendt pr. e-mail.
  
 Jeg giver tilladelse til, at ejendomsmæglerfirmaet må kontakte mig vedr. denne sag.