Landejendom - nord for Dronninglund

Værelser:13
Antal plan:1
Boligareal:390m²
Driftsbygninger:1.670 m²
Grundareal:2,5 ha
Byggeår:1848
Ombygget år:2005
Sagsnummer:1997-20
Kontantpris:5.100.000
Ejerudgift md.:3.194
Forbrugsafhængig udgift md.:115
Beskrivelse

Utrolig pæn og velholdt landejendom - hvidpudset med rødt tegltag i 2 plan samt 2 store sidefløje, indrettet med bl.a. maskinhuse/lagerhal, hvor der er mulighed for at etablere ridehal og hestestalde. Derudover er der dobbelt garage, fyrrum og værksted samt et jord tilliggende på ca 2,5 ha, hvor der er mulighed for hestefolde.

Du kører til ejendommen via en smuk allé med træer, lille sø med hvid bro, videre op ad allèen kommer du til ejendommen som er nænsomt renoveret, hvor det herskabelige islæt er bevaret og fremtræder i meget fin stand overalt, og fordeler sig med bl.a. stor hall med trappe til 1. sal, 3 stuer med høje paneler, flotte gulve, flot køkken/alrum holdt i hvidt, kontor, badeværelse, baggang 1. sal med bl.a. 5 store værelser, badeværelse med brus og spa-bad, kæmpe indbygget garderobeskabe og meget mere.

Gammel smuk tilplantet have med store rhododendronbuske, gamle frugttræer, kæmpe kastanje træer, rødbøg, kirsebærtræ og meget mere, en skøn plet hvor du altid kan finde et skyggefuldt sted og nyde den dejlige land luft.

En ejendom som skal opleves, kan ikke beskrives. Vil være suveræn for håndværksmesteren, som ønsker arbejde og fritid samlet under et tag.

Ejendommen kan også erhverves med mere jord, hvis det kunne være aktuelt.


Download salgsopstilling for Meller Storevej 9, 9330 Dronninglund

Navn
E-mail
Adresse
By/Postnr
Telefon
  
 Jeg ønsker at få sagsmateriale tilsendt pr. e-mail.
  
 Jeg giver tilladelse til, at ejendomsmæglerfirmaet må kontakte mig vedr. denne sag.