Ejendommen er solgt!

VesterRør

Værelser:9
Antal plan:1
Boligareal:238m²
Driftsbygninger:1.778 m²
Grundareal:64,6 ha
Byggeår:1914
Sagsnummer:2004-20
Kontantpris:6.650.000
Ejerudgift md.:1.381
Beskrivelse

Natur og planteavlsejendom beliggende vest for Frederikshavn nær byen Gærum. Samlet areal på 64,5 ha

Ejendommen er beliggende på vestsiden af Bangsbo Ådal, yderst ud af en grusvej, med tilkørsel fra Gærum siden, hvor ejendommens jorde er beliggende på hver sin side af vejen ned mod gården. Storslået natur og kuperet terræn giver spændende oplevelser at færdes på ejendommen. Arealerne fordeler sig med 27 ha jord i omdrift, der evt. kan bortforpagtes, 20 ha permanente græsser velegnet til afgræsning, samt ca. 16 ha skov, krat , enebær m.v. Fantastiske jagt muligheder med daglig færden af krondyr fra de nærliggende skove.

Boligen er opført i røde sten i 1914, placeret så haven og ådalen kan følges fra køkkenvinduet. I 2004 blev huset totalrenoveret indvendig med nyt el, varmeanlæg, vinduer, badeværelse, Kvik køkken samt en opdatering af stuerne. Tag cementtagsten. Vand fra Frederikshavn vandforsyning, ca 5 år gammel nedsivning. Varme fra gårdens halmfyr.

Driftsbygningerne ligger vest for boligen i en hestesko og danner ramme om gårdspladsen. Bygningerne anvendes som maskinhus med ledhejseport i gavlen, en ældre lade med stolper samt en kostald hvor inventaret er fjernet og benyttes som lager/maskinhus.

Ejer driver ejendommen idag med planteavl. Gårdens maskiner følger ikke med i handlen men kan købes særskilt.

Ejendommen fremvises af Evald Borup tlf 4059.6014