Frugtplantage med gårdbutik!

Værelser:7
Antal plan:2
Boligareal:282m²
Driftsbygninger:673 m²
Grundareal:18,4 ha
Byggeår:1901
Ombygget år:1975
Sagsnummer:2034-21
Kontantpris:4.500.000
Ejerudgift md.:2.833
Beskrivelse

Her kommer en enestående mulighed for at erhverve Frugthaven på Ejstrupvej i St. Brøndum - Rebild kommune - sælger ønsker at overdrage sit livsværk til et yngre par, som ønsker at drive plantagen videre.

Frugthaven består af ca 16.000 frugttræer, som kan fordeles på 5,5 ha æbler svarende til 16 forskellige æblesorter, 1/2 ha pærer, som er fordelt på 5 forskellige sorter, og derudover er der 2 rækker med blomme. Den friske frugt sælges i gårdbutikken tillige med selv pluk, og resten presses i most.
Der er rig mulighed for udvidelse af plantagen, da ejendommen har et samlet areal på 18,4 ha, og ca 8 ha er jord i omdrift, og ca 3 permanent græs.

Høsten af frugt ligger på ca. 100 tons år, som sælges gennem egen gårdbutik, som frisk frugt eller most, der via eget mosteri presses til æblemost / pæremost. Mosten fremstilles koldpresset og ufiltreret, og sælges via gårdbutikken, ligesom der sælges til lokale gårdbutikker og restauranter.

De nuværende ejere har i årets løb forskellige aktivitet for interesserede forbrugere, hvor man bl.a. kan lære at beskærer frugttræer, lærer at se på træerne, skadedyr, nyttedyr, og så er der den store selvpluk dag og selvpluk hver weekend fra midt september til udgangen af uge 42 og meget mere, men det er selvfølgelig ikke et must at denne tradition føres videre af de nye ejere, men en god måde at gøre opmærksom på sig selv.

Ejendommen består af stuehus med et samlet boligareal på 282 kvm fordelt med 227 m2 i stueplan og 55 m2 på 1. sal, og indeholder pænt køkken / alrum med synlige bjælker, pænt badeværelse holdt i lyse farver, 2 stuer, 5 værelser, bryggers. Gulvvarme i køkken/alrum, stue, entre og badeværelse. En lille afdeling, er indrettet med lille stue, toilet og bad til gæsterne eller medarbejderne i høst sæsonen, eller til de besøgende på aktivitetsdagene.

Driftsbygninger indeholder Mosteriet og gårdbutik - herunder sorteringsrum, pakkerum og flaskerum på 51 kvm, 2 kølerum samt rum med kummefrysere. Et fritliggende kølehus samt bål hytte, som anvendes til aktivitetsdagene med stor succes.

Derudover er der rigtig gode jagtmuligheder på ejendommen, med bl.a. rådyr, fasaner og harer.

Download salgsopstilling for Ejstrupvej 23, St Brøndum, 9520 Skørping

Navn
E-mail
Adresse
By/Postnr
Telefon
  
 Jeg ønsker at få sagsmateriale tilsendt pr. e-mail.
  
 Jeg giver tilladelse til, at ejendomsmæglerfirmaet må kontakte mig vedr. denne sag.