Ejendommen er solgt!

Skov, natur og jagt

Driftsbygninger:49 m²
Grundareal:10,8 ha
Sagsnummer:2037-21
Kontantpris:1.750.000
Ejerudgift md.:379
Beskrivelse

En helt fantastisk oase i form af et skovstykke på 10,79 ha beliggende i Vendsyssel tæt på Klokkeholm midt mellem Brønderslev og Dronninglund, Brønderslev kommune.

Skoven er plantet til med mange forskellige artede planter og træer, og mulighed for en god jagt. I skoven er der opført et isoleret træhus i 2010 på 49 m2, som har status af et værksted / redskabsrum. Tag af eternit. Værkstedet er indrettet med et tekøkken/frokoststue, toilet samt værksted. Der er indlagt el og vand fra egen brønd. Spildevand føres til en lukket tank. Opvarmning med el. Byggetilladelse foreligger.
I tilknytning til huset er der bålplads og god plads til lidt udendørs afslapning.

Skov arealet er samlet i et firkantet stykke i kuperet terræn. Det er frijord, men med 4 små områder hvor der er pålagt fredskov efter et stormfald. Skovens østlige del er primært tilplantet med nåletræer, hvor der er plantet adskilllige tusinde juletræer og pyntegrønt. Sælger oplyser at der er et pænt afkast fra denne del af plantagen. Skoven byder også på et lille vandhul, hvor vildtet søger til for at få vand. Egen ældre fasanvolier. Skovens midtpunkt er Kløverhøj hvor det er afstressende at stå og se på naturen. Det er en oplevelse at gå rundt i skoven der er indrettet med små alleer, beplantet med bla. hasselnødder, æble allè, små lunde med bøgeskov, grupperet Cypres plantet i farverne, blå, gul, grøn. Rund omkring hele arealet står den gamle randbeplantning, med en god vej så man kan køre hele vejen rundt i bil. På turen rundt i skoven skifter plantearterne og bliver til silkefyr, lærk, lind, enkelte rækker med rødbøg, fulgekirsebær og mirabeller.

Kom selv og mærk denne dejlige plet i vendsyssel, hvor du fyldes med ny energi, sæt god tid af til en fremvisning.