Lystejendom med 4,3 ha tæt på Skørping by

Værelser:4
Antal plan:1
Boligareal:140m²
Driftsbygninger:1.550 m²
Grundareal:4,4 ha
Byggeår:1920
Sagsnummer:2040-21
Kontantpris:1.725.000
Ejerudgift md.:1.894
Beskrivelse

Dejlig lystejendom beliggende tæt Skørping By, med gode indkøb, skole, idrætsanlæg, biograf, togstation m.m. samt 10 minutters kørsel til motorvejen, udbydes denne landejendom med 4,3 ha jord med egen lille skov i baghaven.

Ejendommen har oprindelig været en trelænget gård bygget opført i 1920 med stuehus, driftsbygning til dyr samt lade og garage. I 1960´erne blev der yderligere opført et par driftsbygninger/stalde, som anvendes til køer af den nuværende ejer.

Stuehus fremtræder pænt og velholdt med nyere køkken med hvide skabs elementer, lyse klinker på gulv samt god spise plads, pænt bruse badeværelse med hvide klinker på vægge. Stor lys vinkelstue med udsigt til gårdsplads og de åbne marker.
Pænt lyst og velholdt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Der udover 4 gode værelser på 1. sal.

Ejendommen er på oprindelig på 21,4 HA udstykkes i forbindelse med salg af nærværende, hvorfor det forudsættes at dette falder på plads samtidig med salg af boligen.

Hvis det kan have interesse for en kommende køber, har sælger en mindre produktion af kalve, som kan overtages efter aftale, hvis det måtte ønskes, men som udgangspunkt sælges ejendommen tom for dyr.

Centralt beliggende ejendom ude på landet, hvor der er utrolig mange muligheder for en kommende ejer, hvor det kun er fantasien sætter grænser.

Ring til mig, hvis du vil ud og se ejendommen, hvor vi også sammen kan snakke fremtidige muligheder.....

Download salgsopstilling for Gerdingvej 44, Fræer, 9520 Skørping

Navn
E-mail
Adresse
By/Postnr
Telefon
  
 Jeg ønsker at få sagsmateriale tilsendt pr. e-mail.
  
 Jeg giver tilladelse til, at ejendomsmæglerfirmaet må kontakte mig vedr. denne sag.