Ejendommen er solgt!

Skindbjergvej 21, Gerding

Værelser:7
Antal plan:1
Boligareal:196m²
Driftsbygninger:294 m²
Grundareal:4 ha
Byggeår:1880
Ombygget år:1975
Sagsnummer:2132-22
Kontantpris:2.800.000
Ejerudgift md.:1.510
Beskrivelse

Skøn landejendom med 3,98 ha beliggende i fantastik natur ved Gerding i Rebild Kommune - skolebus til Skørping Skole

Hyggelig bolig på 196 m2 i et plan indrettet med 2 sammenhængende stuer med udgang til en overdækket terrasse, fritlagte bjælker og hvidmalede trælofter, stort køkken med spiseplads, soveværelse med walk-in, 3 værelser, badeværelse, stort bryggers og viktualierum.

Driftsbygningerne er indrettet med garager, fyrrum, værksted, depotrum, lade samt hestestald med 3 hestebokse og løsdriftsstalde.

Bygningerne danner ramme om en skøn lukket gårdsplads.

Alle bygningerne er hvidmalede med sort ståltag, ejendommen fremstår pæn og velholdt.

Der medfølger 3,9 ha jord, ejendommen er særdeles velegnet til heste- eller fårehold. Ejendommen har været anvendt til hestehold, og en del af jorden er indhegnet med podahegn.

Der er virkelig fine ridemuligheder i området omkring Gerding, med mulighed for at ride fra ejendommen gennem fællesskov og videre til Rise Skov og Skindbjerglund.

Ejendommen er beliggende tæt på Rise Skov og Skindbjerglund, som byder på fantastisk natur, og et fantastisk terræn til både gå- og rideture.

Der er 7 km til Skørping, hvortil der også kører skolebus, der er 10 km til motorvejstilkørslerne ved Støvring, ca. 25 km til Aalborg C og 13 km til det nye supersygehus.

Velholdt ejendom beliggende i smukke omgivelser, ring og aftal tid for en fremvisning.