Ejendommen er solgt!

SOLGT

Boligareal:149m²
Driftsbygninger:269 m²
Grundareal:61,6 ha
Byggeår:1827
Ombygget år:1964
Sagsnummer:1405-13
Kontantpris:0.000
Ejerudgift md.:11.163
Beskrivelse

SOLGT

HYTTENS SKOV
Beliggende i Vendsyssel, Frederikshavn kommune, nær byen Dybvad. Skoven består at blandet nål og løvskov i et samlet stykke på 61,5 ha. Skoven står velplejet i kuperet tærræn og byder på store naturoplevelser når man færdes rundt. Den store sø er et oplagt sted at sætte sig og drømme mod himlen, imens Glenten undrende kikker på. Der er sat borde og bænke op så man snildt kan nyde sin medbragte mad med hele familien.

Der er er meget historie omkring stedet. De helt gamle bøge plantet i 1880 har deres egen fortælling. Skovkortet fra 2009 giver et godt indblik i de beplantninger som findes rundt omkring. Store dele af asketræerne er fjernet i nyere tid, pga. asketoptørre sygdommen. 6 ha er bortforpagtet for en årrække som anvendes til juletræsproduktion frem til og med 2019. God halvdelen af skoven er beplantet med løvskov i træsorterne primært Ask, Bøg, Rødeg, Små 18 ha med nåletræer fordelt på ædelgran, douglas, grandis, thuja og en smule Cypres og Lærk. Resten natur, sø, og bortforpagtet.

Jagten er udlejet, men kan opsiges ved ejerskifte. Der er fast bestand af råvildt, og fortalt af jægere ind imellem stort sneppefald. Der er også set strejf af andet klovbærende vildt. Herudover naturligvis ræv, hare, fasan og gætter på at lidt fodring ved søen kunne trække en del ænder til.

Der følger et bygningssæt med til skoven. En oprindelig bolig som er temmelig træt og venter på en hjælpende hånd, alternativt bygge et nyt på den eksisterende sokkel. Udhusene er derimod opdateret i 2007 hvor de blev gennemgribende renoveret med nye tage, isoleret garage/værksted, fin lade, opført med træ sider der bla. indeholder en god stor jagtstue.

Kom med en tur rundt, jeg tager gerne et par 4 hjulede motorcykler med til et hurtigt overblik.

PS. INGEN BOPÆLSPLIGT, grundet status som skovejendom.

HUSK også at se under dokumenter på hjemmesiden