Ejendommen er solgt!

Virkelig dejlig liebhaverejendom med 6,7 ha, beliggende med skoven som baggrund.

Værelser:6
Antal plan:1
Boligareal:235m²
Driftsbygninger:257 m²
Grundareal:4 ha
Byggeår:1984
Ombygget år:2008
Sagsnummer:1446-14
Kontantpris:0.000
Ejerudgift md.:2.724
Forbrugsafhængig udgift md.:742
Beskrivelse

Virkelig dejlig liebhaverejendom med 6,7 ha, beliggende med skoven som baggrund.

Ejendommen er beliggende ved Try, tæt på motorvejen, og kun 20 min. til Aalborg C.

Ejendommen er trukket væk fra vejen, og fremstår særdeles præsentabel, med nyanlagt indkørsel og gårdsplads.

Boligen er opført i rød/brune teglsten, med tag i cementtegl. Boligen er i stueplan indrettet med en stor vinkelstue med brændeovn og udgang til terrasse, spisekøkken, ligeledes med udgang til terrasse, flot nyt badeværelse, gang/entre, soveværelse og bryggers med direkte udgang til garager.

1. sal er indrettet med stort værelse/soveværelse med walk-in closet, stort gavlværelse/kontor, værelse, badeværelse og gang.

3 garager er sammenbygget med boligen, med direkte adang til boligen, garagerne er opvarmede, og velegnede til værksted, gildesal m.m. Derudover medfølger et maskinhus.

Jorden er beliggende umiddelbart omkring ejendommen, i smukt og let kuperet terræn, jordtilliggendet anvendes i dag som hestefolde, natur, en stor have og gårdsplads, i en smuk forening, have og gårdsplads er nytilplantet og meget smukt anlagt.

Der er kort afstand til både Hjallerup og Dronninglund, begge byer har stort set alt, hvad man har behov for af skole, børnepasning, gymnasium, indkøb, et stort udbud af fritidsfaciliteter, og ikke mindst en fantastisk natur.

Der er 3,8 km til motorvej, 100 m til bus og skolebus, 4,2 km til Hjallerup skole, hvor der er også er 2 idrætshaller, svømmehal, fitness m.m., og 2,5 km til Hjallerup Rideskole.
Til Dronninglund Gymnasium er der 6,5 km.

Det er absolut en ejendom der skal opleves, og vi fremviser den gerne for seriøse købere, kontakt os på 96822040.