Ejendommen er solgt!

FRIJORD

Grundareal:6,1 ha
Sagsnummer:1453-15
Kontantpris:0.000
Ejerudgift md.:129
Beskrivelse

FRIJORD
Arealet er beliggende tæt ved landbyen Hvorupgaard 9400 Nørresundby i Vendsyssel. Adgang til arealet med indkørsel øst for Teglværksvej nr 1.

En god naturoplevelse, hvor man frit kan plante, fælde, holde jagt, fiske i et par store søer, eller bare nyde den kolde øl en god solskins eftermiddag - sammen med naturen.

Arealet er frijord, hvilket betyder at alle kan købe, uanset hvor man iøvrigt er bosiddende, ingen grønt bevis, landmandsuddannelse, eller eje en gård i forvejen.

Samme ejere i 33 år, men nu er tiden kommet til et generationsskifte.

Der er store træer der forsyner nuværende ejer med brænde, plantet en del frugttræer og buske igennem tiden, der nu bærer masser af frugt. Plantet lidt nåletræer, der giver læ for råvildet, sat en kunstig rævegrav, der ofte tiltrækker mikkels opmærksomhed. Opsat flere foderautomater til fasanerne på land, samme nede ved søen til ænderne.

Et par hektar mark ligger hen i græs og rør. Oplagt at lave fodermarker og måske plante et par lunde med piletræer.

Prikken over I et er den store sø. Vandspejl på ca 1,5 ha og nogle steder ti meter dybt. Ejer har fanget geder op til 135 cm længde og adskillige kæmpestore ål. Egen lille bådbro og en ø på midten. Fremtiden kunne alternativt byde på en put and take sø. Der er alle mulighed for at tjene en skilling ved siden af pensionen - eller en lokal fiskeriforening - med egen sø. Husk alle kan købe arealet. Længere mod vest, ligger en noget mindre sø, der grænser op til de store træer mod nord. Her kom svaneparret lige forbi ved besigtigelsen.

Ring og bestil tid en dag når solen skinner, så tager vi en tur rundt og nyder de mange forskellige naturoplevelser. Tag gerne jagthunden med så den kan få en oplevelse også.