Ejendommen er solgt!

Midt i Den Jyske Ås....

Værelser:8
Antal plan:1
Boligareal:414m²
Driftsbygninger:375 m²
Grundareal:27,2 ha
Kælderareal:46m²
Byggeår:1970
Ombygget år:2005
Sagsnummer:1664-20
Kontantpris:6.900.000
Ejerudgift md.:2.722
Beskrivelse

Suveræn godt beliggende natur ejendom fra 1970, total gennem renoveret i 2005 med 414 kvm. beboelse i 2 plan, 46 kvm. kælder samt 38 kvm. havestue/ orangeri, og kun 10 minutters kørsel til E45 med direkte vej til Aalborg, Aarhus eller Frederikshavn, og kun ca. 15 minutters kørsel til Brønderslev, hvor du finder de daglige indkøbsmuligheder, daginstitution, skole, sportshal m.m. Ejendommen samt garage er hvidskuret med svalegang på 1. sal mod gårdhaven samt sort tegltag, sortbejset trælade-/maskinhal med eget slagteri og kølerum.

Ejendommen ligger frit og ugenert med en imponerende udsigt til den vildt smukke natur midt i den Jydske Ås, som er et overordentligt karakterfuldt landskab med vide udsigter, dybe slugter og stejle skrænter og med delvis vildt voksende vegetation, et syn man aldrig bliver træt af at nyde. En ejendom som kan blive den perfekte skov og jagtejendom for den jagt interesserede, dyrevildtet elsker også denne skønne natur.

Du føler dig straks velkommen, og imponeres af det flotte lysindfald uanset om du er i stueplan eller på 1. sal. Ejendommen indeholder stor hall med trappe til 1. sal, gæstetoilet, hvidt og lyst køkken/alrum med kogeø, og direkte adgang til havestue/orangeri med brændeovn, stor vinkelstue med brændeovn og udgang til hyggelig ugenert gårdhave stort badeværelse med spabad og sauna, bryggers, kontor med nedgang til kælderen, som er gravet ud ved siden af ejendommen, bestående af viktualierum og flot vinkælder med røde klinker på gulv.

1. sal indeholder repos, stue, soveværelse, workin-closet, samt yderligere 3 værelser som alle har udgang til svalegangen og udsigt udover den skønne natur.

Ejendommen har flere terrasse miljøer, dobbelt garage med direkte adgang til huset.