Ejendommen er solgt!

Natur skøn ejendom nær Mariager

Værelser:9
Antal plan:1
Boligareal:232m²
Driftsbygninger:1.001 m²
Grundareal:63 ha
Kælderareal:15m²
Byggeår:1924
Sagsnummer:1671-20
Kontantpris:9.200.000
Ejerudgift md.:3.091
Forbrugsafhængig udgift md.:127
Beskrivelse

Yderst velholdt 4 længet gård, hvor stuehuset er opført i røde mursten i 1924 med rødt vingetegl tag fra 2008 og med et samlet boligareal på 217 kvm. Ejendommens samlet jord udgør 62,9 HA, som fordeler sig med 38,7 HA jord i om drift og 22,83 HA, hvor en del er naturbeskyttet i form af græs, eng og mose. Ejendommen er beliggende med den smukkeste udsigt over det kuperede landskab med marker, enge og mose, i sommermånederne kan du nyde orkideen Gøgeurt i eng arealet.
Ejendommen er beliggende kun 17 km fra Hadsund og Hobro, hvilket vil sige, at man rimelig hurtigt kan komme på motorvejen både til Aarhus og Aalborg, og der er ca. 5 km til den lille hyggelige by Mariager.

Ejendommens stuehus fremtræder pænt og velholdt med flotte gulve og stuklofter i stuerne, og indeholder bl.a. hall med trappe op til 1. sal. Stort køkken/alrum med udgang til stor syd/vestvendt terrasse, 2 store stuer, kontor, 4 gode værelser, brusebadeværelse, stort bryggers og disponibelt rum samt en mindre kælder på 15 kvm. På 1. sal er der et pulterrum på 15 kvm. ud af et samlet tagetage på 206 kvm.

De 3 driftsbygningerne som danner den hesteskoformet gårdsplads er hvidkalket med røde porte, røde vinduer og sort ståltag med vulkans aske på bagsiden, den ene længe indeholder bl.a. 2 garager, stort værksted, maskin- og lagerhal, løsdriftsstald, som sælger har anvendt til kreaturer.

Ejendommens dyrkbare jorde er pt. bortforpagtet, hvor aftalen udløber efter høst. Ønsker du ikke selv at dyrke jorden, er vi gerne behjælpelige med at finde en løsning, enten forpagtning eller med salg for øje, det betyder, at der er flere muligheder med denne ejendom - så kontakt mig gerne herom.