Ejendommen er solgt!

Naturejendom med egen sø, skov og god jagt.

Værelser:7
Antal plan:1
Boligareal:207m²
Driftsbygninger:304 m²
Grundareal:10,3 ha
Byggeår:1937
Ombygget år:1965
Sagsnummer:2001-20
Kontantpris:3.150.000
Ejerudgift md.:1.790
Beskrivelse

Velbeliggende lystejendom med 10,2 ha beliggende lige syd for Arden, i skøn natur med egen sø og skov/juletræer.

Dejlig lys bolig med udsigt til egen sø, indrettet med entre, køkken, stue med trappe til 1. sal, kontor, værelse med eget bad og walk-in closet, yderligere 1 badeværelse, sauna og bryggers. På 1. sal er der en dejlig lys stue med skønt lysindfald, soveværelse, 2 værelser og badeværelse.

Driftsbygningerne er indrettet med butik, lager og mødelokale, lade og fyrrum. Herudover er der opført en staldbygning trukket væk fra ejendommen, som er særdeles velegnet til heste eller får.

Skøn lukket have med stor sø, en stor overdækket terrasse, og skønne terrasser med udgang fra boligen. Nyere drivhus på 10 m2, hygggelig frugthave med mange frugttræer og bærbuske. Haven er omkranset af natur og skov.

Jorden er velbeliggende i et samlet stykke omkring ejendommen, der er et samlet jordtilliggende på 10,2 ha, hvoraf ca. 7 ha er dyrkbart jord, som p.t. er bortforpagtet. Forpagtningen kan evt forlænges, eller der er mulighed for at sælge en del af jorden fra ejendommen. Evt. mulighed for tilskud til skovrejsning.

Ejendommen er særdeles velbeliggende med kort afstand til Arden, som er en aktiv by med togstation, skole- og børnepasning, stort udvalg af idræts- og fritidsaktiviteter samt gode indkøbsmuligheder.

Den perfekte bolig til jægeren og naturelskeren, som har lyst til at bo i dejlig natur, men alligevel tæt på byen.

Mie HansenEjendomsmægler & Valuar
mie@evaldborup.dk