Ejendommen er solgt!

Dronninggård Skov

Antal plan:1
Boligareal:355m²
Grundareal:38 ha
Byggeår:1997
Ombygget år:2009
Sagsnummer:2018-20
Kontantpris:10.250.000
Ejerudgift md.:3.427
Beskrivelse

En perle af en stråtækt bolig beliggende inde i skoven, tegnet af arkitekt Hans Dall, opført i 2 plan i 1997. Boligen består i stueetagen af store lyse opholdsrum med panoramavinduer, og udgang til skøn terrasse, med udsigt mod skov og sø. Køkkenet er placeret i centrum af stueetagen. Herudover gang, bagindgang og toilet. På 1. sal to store soveværelser, to badeværelser samt et depotrum. Gulve i stuerne og værelserne i douglasplanker, i køkken og gangarealer teglklinker.

Herudover er der i samme stil i 2009 opført en garage- og anneksbygning i to plan, indrettet med garage, 2 store gæsteværelser, badeværelse og et grovkøkken. De to bygninger er smukt sammenbygget af et flot vindfang, så det kommer til at fremstå som en smuk helhed.

Ejendommen omkranses af 38 ha fredskov, blandet og varieret skov, bestående af såvel løv- som nåletræer, samt stedsegrønt.

Der er en fantastisk jagt på ejendommen, området er rigt på råvildt, harer, ræve, fasaner m.m.

Beliggenheden er fantastisk for dem, der elsker naturen, skoven og alligevel gerne vil nyde godt af beliggenheden tæt på Dronninglund by, hvor der er alt hvad man har brug for. Dronninglund kan bl.a. byde på smuk natur, Dronninglund Storskov, gode indkøbsmuligheder, gymnasium, kunstcenter, og en aktiv idrætsforening.

Ejendommen er beliggende med 4 km til motorvejen, og ca. ½ times kørsel til Aalborg Centrum.

Læs arkitekt Anders Tofts blogindlæg om ejendommen ved at trykke på se video under foto - eller alternativt kopier dette link: https://vildmedhuse.dk/nordjysk-tyngde-lethed/

Mie HansenEjendomsmægler & Valuar
mie@evaldborup.dk