Ejendommen er solgt!

Østerhaven

Værelser:10
Antal plan:1
Boligareal:360m²
Driftsbygninger:4.227 m²
Grundareal:260,8 ha
Kælderareal:30m²
Byggeår:1930
Ombygget år:1994
Sagsnummer:2036-21
Kontantpris:43.500.000
Ejerudgift md.:10.861
Beskrivelse

Skøn planteavlsejendom som er beliggende i flotte rammer med jorden beliggende samlet omkring bygningssættet syd for Gandrup.

Jorden:
Der er til den samlede bedrift 260 ha der er fordelt på 235 ha agerjord og 13 ha med natur og skov, den resterende del er bygningssæt, have og vejareal. Markerne er beliggende samlet og bestående af store rationelle stykker med gode tilkørselsforhold.

Driftsbygninger:
Østerhavens oprindelige driftsbygninger danner rammen om en flot gårdsplads med gennemkørsel fra allé, piggede sten og det store kastanjetræ. De tre længer er bestående af lade med træspær, 60x13 m med god højde, vestlige længe er tidligere stald der er udnyttet til gildesal og garage, østlige staldbygning anvendes til opbevaring. Bag laden er der opført maskinhus med stålspær og støbt
bund på 280 m² der er udlejet til opbevaring af maskiner. I ejendommens vestlige del, 400 m fra hovedbygningen er der opført overdækket gylletank der anvendes af forpagteren.

Hovedbygningen:
Stuehuset fremstår flot hvidpudset med frontspids og rødt tegltag opført i 1930 og senere renoveret med respekt for den oprindelige stil. Der er et samlet boligareal på 360 m² der er indrettet med bl.a. entre med trappe til 1. sal, stort tværgående køkken / alrum, pæn stor spisestue, 3 stuer en suite, hvor denne ene pt. er indrettet til kontor. Fra den ene stue er der adgang til opmuret havestue. Derudover
findes soveværelse, bryggers, toilet og flere disponible rum. 1. salen er indrettet med 4 værelser, badeværelse og stort uudnyttet rum. Ejendommen har flotte hvide fyldningsdøre, plankegulve næsten overalt og sprossede vinduer. Desuden er adgang til stort haveanlæg med græsplæne, flere gode terrasser, store træer i passende afstand til huset og dejlig sø.
En sjældent udbudt ejendom med mange kvaliteter, høj vedligeholdelsesstandard og stort samlet areal.

Råbhuivej - består af velholdt stuehus på 180 kvm. i 2. plan opført i 1947 og ombygget i 1985, hvidpudset med eternittag, og kvist opført i træ. Ca. 1.350 kvm. driftsbygninger, grusbelagt gårdsplads og pæn have med græsplæne og flere rosenbede.