Ejendommen er solgt!

Udklitgaard

Værelser:6
Antal plan:2
Boligareal:260m²
Driftsbygninger:1.734 m²
Grundareal:191,8 ha
Kælderareal:4m²
Byggeår:1914
Ombygget år:1970
Sagsnummer:2043-21
Kontantpris:22.000.000
Ejerudgift md.:3.761
Beskrivelse

Stor jagt - og planteavlsejendom med 191 ha beliggende nordvest for Fjerritslev i skønne omgivelser og med historie tilbage til 1.500 tallet hvor den hørte under Ågaard.

Jorden:
Jorden er bestående af reelle marker og skov samt naturarealer med et tinglyst areal på 191 ha, der er fordelt på 100 ha agerjord med overvejende jb2, 50 ha afgræsningsarealer og 40 ha med skov og natur. Der er indgået aftale med 2 forpagtere af agerjorden indtil 30. september 2022 og der er vedr. de 49,63 ha skov/natur indgået aftale i forbindelse med Collective Impact vedrørende afgræsning, for at bevare sommerfuglen, hedepletvingen.

Jagten på ejendommen er ganske alsidig og den varierende natur med åbne marker, hede, sø og tæt skov giver optimale forhold for jagt, med bl.a. fast bestand af krondyr.

Stuehus:
Solidt stuehus på ugeneret beliggenhed med udsigt til åbne marker og den vildere natur i baghaven. Huset er indrettet med et samlet boligareal på 260 m² med entre med trappe til 1. sal, kontor, spisekøkken, sammenhængende spise- og opholdsstue med adgang til overdækket terrasse, pejsestue, soveværelse og badeværelse. 1. sal er bestående af 2 store gavlværelser, soveværelse med stor altan og badeværelse. Et stort rummeligt hus med mange muligheder.

Driftsbygninger:
Velholdte driftsbygninger der tidligere har været anvendt til kødkvæg og hestehold. De 3 oprindelige længer danner rammen om en flot gårdsplads og er udnyttet til dobbelt garage med elport, opvarmet værksted med elport, fyrrum, lade med støbt bund og elport samt 2 tidligere stalde. Øst for gårdspladsen er tidligere kvægstald udnyttet til maskinhus, men kan også anvendes til heste- eller kvægstald.

For den interesserede køber kan det oplyses at ejendommen har en særdeles god indtægt ved udleje af jord, pleje af græs og jagt leje.