Ejendommen er solgt!

Ren idyl med plads til heste nær Hals

Værelser:6
Antal plan:1
Boligareal:239m²
Driftsbygninger:585 m²
Grundareal:14,1 ha
Byggeår:1900
Ombygget år:1968
Sagsnummer:2047-21
Kontantpris:3.800.000
Ejerudgift md.:4.799
Beskrivelse

Smukt beliggende arkitekttegnet landbrugsejendom ganske få kilometer fra Hals med ca. 14 ha jord, som primært udgør græsfolde med vedvarende græs og lidt vildt remiser. Stuehus, stald/lade og ikke mindst den store garage med 3 hejseporte fremstår alle flotte med hvidpudsede vægge og stråtækte tage med kviste og rygninger.

Gårdmiljøet omkring bygningsparcellen fremstår meget flot med brostensbelagt indkørsel til garage samt brostensbelagt stier mellem bygningerne, flere små terrasser, bålplads, pergola og meget mere - herunder ca. 320 m2 vendeplads ved stalden og vaskeplads til hesten.

Stuehuset indeholder hall med trappe til 1. sal og åbent til kip, gæstetoilet, pæn stor opholdsstue, hvor mange finesser er udnyttet, stort grovkøkken, stort soveværelse med indbygget skabe adgang til eget badeværelse. Stort lager / depotrum (garage). Stort køkken/alrum med spiseplads, og stor vinkelstue.1. sal med repos og stort kvistværelse. Ejendommen fremstår meget retro-agtigt, og opført i kvalitets materialer, men mange vil nok tænke - uha den trænger til maling, men forestil dig, hvad maling ikke kan gøre.

Driftsbygningerne består udover garagen af en mindre bygning på 19 kvm som er ombygget til værksted med en lille hyggestue. Derudover er staldbygningen på 270 kvm. indrettet med flot rytterstue med køkken, lagerrum og badeværelse med toilet m.m.
Brostensbelagt hestestald med 4 bokse, og god mulighed for at laver flere bokse både i denne bygning samt i tilsvarende bygning på 153 kvm. Flot lade med åbent til kip. Fra lade og stald er der adgang til græsfolde og til vendepladsen i gård siden. Lofterne i staldene er indrettet til hø og holm i små baller.

En super spændende og anderledes landbrugsejendom, som sjældent udbydes til salg.

Ved køb af ejendommen skal køber være opmærksom på, at en del af naboejendommen (Skovsgårdsvej 55´s) jorde areal overføres til denne ejendom og omvendt - denne ændring er indregnet i de ca. 14 ha.

Naboejendommen kan også erhverves sammen med nærværende ejendom, således at der ikke skal ske areal overførelse m.m, i så fald vil den samlede købesum/kontantpris andrage kr. 6.000.000. Der vil så være 2 bygningssæt og et samlet areal på 20,7914 ha jord med søer, enge, heder m.m.