Baghave til Mariager Fjord

Værelser:5
Antal plan:1
Boligareal:144m²
Driftsbygninger:367 m²
Grundareal:12,8 ha
Byggeår:1917
Ombygget år:1976
Sagsnummer:2126-22
Kontantpris:3.900.000
Ejerudgift md.:1.846
Forbrugsafhængig udgift md.:061
Beskrivelse

Landejendom Firhøjgård med knap 13 ha jord er beliggende i smukt natur område lige op til Bramslev Bakker og Mariager Fjord.

Stuehus i 2 plan med et samlet boligareal på 144 kvm. og senest moderniseret i 2012 indeholder bl.a. pænt Aubo køkken/alrum, opholdsstue, kontor, pænt brusebadeværelse, bryggers. 1. sal: repos, tv-stue, soveværelse og påklædnings- / børneværelse.. Stuehuset fremstår velholdt både ude og inde med flere terrasser rundt om huset, og et smukt view over landskabet og skovene på den anden side af fjorden.

Driftsbygningerne anvendes til værksted/maskinhus og lade/garage. Fyrrum med stokerfyr Reka fra år 2000.

Ejendommens jorde er fordelt på ca. 9 ha jord i omdrift og 2,5 ha smuk natur. Den dyrkbare jord bortforpagtet.
Små 500 m fra stuehuset er den smukkeste natur i form af kløft med løvskov, overdrev og eng med bl.a. gøgeurt, engnelikerod m.fl. Ejendommens jorde støder op til bl.a. Kirkedals bæk og Valsgård bæk, som løber sammen og ud i Mariagerfjord. Allerede når man stiger ud af bilen fornemmer man ro og fred i sjælen.

Ejendommen ligger lige uden for den landbyen Valsgård med kun 6 km til Hobro (der er cykelsti til Hobro - oplyst om natten) og knap 18 km til Hadsund. Derudover er der ca. 10 minutters kørsel til motorvejen.

Valsgård er en lille landby, som har sin egen skole fra børnehaveklassen og op til 6. klasse, hvor der så kører skolebus til dem der skal længere væk. Der er omkring 340 elever i skolen. Der er desuden børnehave og rig mulighed for børnepasning, både kommunalt og privat. Ikke mindst er der også den lokale købsmand, forsamlingshus, sportshal og meget mere.

Download salgsopstilling for Frisdalsvej 17, Frisdal, 9500 Hobro

Navn
E-mail
Adresse
By/Postnr
Telefon
  
 Jeg ønsker at få sagsmateriale tilsendt pr. e-mail.
  
 Jeg giver tilladelse til, at ejendomsmæglerfirmaet må kontakte mig vedr. denne sag.