Ejendommen er solgt!

Hæsum - syd for Aalborg

Værelser:8
Antal plan:2
Boligareal:1.335m²
Driftsbygninger:376 m²
Grundareal:87,5 ha
Kælderareal:257m²
Byggeår:2011
Sagsnummer:2175-23
Kontantpris:25.000.000
Ejerudgift md.:5.414
Beskrivelse

Meget sjældent eksklusiv liebhaverbolig med et areal på 1.592 kvm fordelt på 2 plan incl. 257 kvm kælder. Ejendommen har et samlet jordtillæggende på 87 ha jord heraf ca. 62 ha EU-støtteberettiget jord fordelt på agerjord, pil, græs, samt ca. 4 ha blomsterbrak og små 20 ha park/skov/gårdsplads m.m.
- centralt beliggende kun 20 km syd for Aalborg og 2 km til Støvring, og råvildt i baghaven. Ejendommen er opført i 2011 med vandskuret facade i behagelig gul farve og tag af håndkløvede naturskiffer (tagpap som undertag), tagrender, afløb og karnapper er opført i zink og passer perfekt til ejendommens struktur, der er så mange finesser, at det næsten umuligt at beskrive dem alle. Du kommer til ejendommen af en smuk allè omgivet af bøgehæk, græs, bøgetræer og via låge med fjernstyringer. Den smukke 3 fløjet ejendom har indirekte facadebelysning, hvilket giver et utrolig smukt skær i de mørke timer. Køreområdet er belagt med chaussesten og granitkantsten.
Ejendommen er opført i høj standard. Indeholdende bl.a. stor møblerbar hall med trappe til 1 sal og kælder, stor lys opholdsstue med højt til loft, centralt i huset er køkken/alrum med bl.a. pejs opført i New Yorker stil, kværn i køkkenvask alt holdt i sort med lyse sandstensklinker på gulv, disse klinker er gennemgående i stueplan og kælder. Fra køkken/alrum er der udgang til stor sydvendt terrasse, belagt med lavasten. Flot udestue på 122 kvm. i forskudt plan og højt til loft samt smuk udsigt til skov, marker, fugleliv og råvildt. Stort bryggers med direkte adgang til 94 kvm dobbelt garage. Vaskerum/grovkøkken med vaskemaskine, tørretumbler og masser af skabsplads. Brusebadeværelse og gæstetoilet. Fra bryggers er der trappe til 1 sal, repos med te-køkken og 2 værelser, walk in closet, badeværelse med karbad og brus. 1. sal har Dinesens plankegulve overalt. Swimmingpool 4 x 9 m med overløb og klinker af italiensk mosaik, er du en dag ikke lige til at svømme, går du i stedet ud og spiller tennis på den anlagte bane, og slutter af med en tur i sauna. 1. sal med 286 kvm. erhverv, indrettet med kontor, projekt rum og mødelokale. Kælder 257 kvm. med bl.a. hobbyrum, flot vinkælder, stort teknik-/styrringsanlægsrum, hvorfra alle ejendommens tekniske finesser styres. Derudover er der krybekælder i den ene sidefløj.
Ejendommens 3 lags vinduer er fra gulv til loft i aluminium og derved vedligeholdelsesfri og i stue er der automatiske persienner til at skærme for solen. Centralt sug overalt til støvsugeren. Rockfon akustikloft overalt, smart behageligt indirekte lys. Dørhåndtag/greb med engelsk læder på glasdørene. Ejendommen opvarmes ved gulvvarme via jordvarme
Udenfor finder du også den tidligere omtalte tennisbane, maskinhus på 376 kvm., 2 udendørsbassiner, solcelleanlæg, som iflg. tidligere ejer kan producerer 52 KW.
Absolut en utrolig spændende ejendom for den kræsne, hvor alt er udført i de bedste materialer. / Ejendommen sælges af konkursbo og derfor med ansvarsfraskrivelse.