Hesselhøjgaard

Værelser:4
Antal plan:1
Boligareal:319m²
Driftsbygninger:5.420 m²
Grundareal:143,1 ha
Kælderareal:4m²
Byggeår:1843
Ombygget år:2002
Sagsnummer:2196-23
Kontantpris:33.500.000
Ejerudgift md.:6.438
Beskrivelse

Særdeles velholdt og velbeliggende kvægejendom i Himmerland i Rebild Kommune med et samlet areal på 143,1902 ha og kapacitet til ca 200 køer.

Der er 131,27 ha EU berettiget heraf 12,96 ha. permanent græs. Der er boring og vandingsanlæg på ejendommen.

Jorden er hovedsageligt beliggende omkring ejendommen i det åbne land med kort afstand til Ravnkilde by.

Ejendommen består af hovedejendommen samt en mindre bygningsløs ejendom med gyllebeholder.

Ejendommens bygninger er et stort stuehus der løbende er renoveret og holdt i orden med et samlet bebygget areal på 184 kvm, boligareal på 319 kvm iflg. BBR, indrettet med bl.a. bryggers, forgang med trappe til 1. sal, køkken-alrum, badeværelse, 1 værelse i forbindelse med badeværelset, stor stue og lille stue. 1. sal indrettet med gæsteværelse, en stue med brændeovn, samt 2 værelser og badeværelse.

Der er garage med 2 vippeporte med el-hejs, lade samt separat bygning med hestestald, sadelrum m.v. Der er samtidig anlagt hestefold ved ejendommen.

Medarbejderbolig har et boligareal på 109 kvm i 2 plan, huset er de senere år renoveret og er bl.a indrettet med køkken-alrum, 2 stuer, entre, bryggers og badeværelse. 1. sal er indrettet med repos, badeværelse, 3 værelser og walk-in.

Begge boliger fremtræder i pæn velholdt stand.

Driftsbygninger består bl.a. af:

Løsdriftsstald opført i 1975 - 2006 og løbende renoveret og forbedret, med 184 sengebåse i 4 rækker med madrasser, opsamlingsplads til 150 køer, malkestald med fast exit inventar, 2 x 10 rækker malkestald med hæve/ sænkegulv, opsamlingsplads med skraber, sygeboks, foderbord m.v. Ny forkøling med isvand. 6000 mælketank.

Stalden er sammenbygget med stald til kvier- og goldkøer med stort foderbord i midten. Stald fordelt med stor boks på dybstrøelse samt båse til kvier.

Stald til kvier og ungdyr er bygget sammen med tidligere foderlade som er lavet om til én stor kælvningsbox med plads til 15 køer, samt 5 store sygeboxe overfor. Kviestald indrettet med foderbord ved 65 sengebåse i den ene side og 8 bokse i den anden side, 4 kviebokse tilhørende 32 spiseudgange, samt 8 x 2 kalvebokse.

Velfungerende fodring med Mullerup-foderanlæg med hængebane der automatisk fodrer køer og kvier. Heattimer til 100 køer, Sensehub.

Ydermere er der en stor støbt plads med to store plansiloer.

Besætning, beholdninger og inventar medfølger iflg. specifikation.

En særdeles velbeliggende velpasset, flot ejendom i det åbne land, der de senere år har gennemgået en stor renovering og vedligeholdelse på alle områder.

Evald BorupEjendomsmægler & Valuar
evald@evaldborup.dk

Download salgsopstilling for Mejlbyvej 148, Skårup, 9610 Nørager

Navn
E-mail
Adresse
By/Postnr
Telefon
  
 Jeg ønsker at få sagsmateriale tilsendt pr. e-mail.
  
 Jeg giver tilladelse til, at ejendomsmæglerfirmaet må kontakte mig vedr. denne sag.