Ejendommen er solgt!

DYBRO

Værelser:10
Antal plan:1
Boligareal:577m²
Grundareal:110,5 ha
Byggeår:1864
Ombygget år:1976
Sagsnummer:1467-15
Kontantpris:0.000
Ejerudgift md.:3.713
Beskrivelse

DYBRO
Planteavlsejendom beliggende i Vendsyssel, Frederikshavn kommune ved byen Skærum. Ejendommen har en meget lang historie bag sig og kendt i området. Flot placeret, omgivet af marker på ialt 110 ha samlet i et stort stykke. Det er længe siden der sidst har været dyr på ejendommen. 75 ha jord er bortforpagtet, 13 ha tilplantet med egne juletræer, resten går til at pleje jagtinteresserne med.

BOLIGEN
Samlet boligareal på 577 m2, heraf 5 værelser på 1. sal. Opført i 1864 og gennem tiden opdateret og renoveret til en moderne bolig på landet. Opvarmning fra fast brændselsfyr, suppleret med oliefyr. Vand fra Skærum Vandværk. Haven er grundlagt for mere end 100 år siden, hvilket giver meget store og smukke træer i forskellige sorter. Det store valdnøddetræ er et besøg værd. Hele ejendommen er omkranset af et velanlagt stendige. Den dejlige sø på venstre side af indkørslen er med til at give en harmonisk velkomst til ejendommen. Gårdspladsen er bevaret med de toppede brosten og fortæller sin histore tilbage fra 1800 tallet.

DRIFTSBYGNINGERNE
Hesteskoen af driftsbygninger er bevaret og danner ramme om gårdspladsen. Vestfløjen bruges stadig - til større besøg på ejendommen. DYBRO julemarked er nok hovedattraktionen, hvor gæsterne med traktor og vogn bliver kørt ud til juletræerne og saver årets familiejuletræ. Efterfølgende er der gløgg og æbleskiver i den gamle vestfløj. Der er indrettet et stort lokale med borde og stole som et caferia og naturligvis toiletter. Øvrige driftsbygninger indrettet som maskinhus og lade samt brændehus. Alle velbevaret. Den tidligere medhjælperbolig på 113 m2 boligareal er udlejet

JORDEN
Samlet areal i flg. tingbogen 110,5 ha. Beliggende lige omkring bygningerne. 75 ha pløjebart EU jord er bortforpagtet til en nabo. 12,8 ha er beplantet med juletræer i alderen 1-9 år. Ialt 65.000 træer, fortæller sælger. Alle indhegnet. Det er også her jagthytten er placeret, oppe på toppen for at få panoramaudsigten, en fredfyldt plet, hvor der er højt til himlen og tankerne kan nulstilles . Resten af arealerne til ejendommen omkring 20 ha, er beplantet med skov, flotte engdrag med vilde planter og 5 store gravhøje mod syd.

Sæt god tid af, der er meget vi skal se på ved fremvisningen.