Kinnerupgaard

Værelser:9
Antal plan:1
Boligareal:600m²
Driftsbygninger:2.974 m²
Grundareal:88,8 ha
Byggeår:1975
Sagsnummer:1534-17
Kontantpris:19.995.000
Ejerudgift md.:9.067
Beskrivelse

Kinnerupgaard er smukt beliggende i kanten af Hammer Bakker, umiddelbart nord for Vodskov i Aalborg kommune. Bag den flotte kastaniealle, og med skoven som baggrund, gemmer sig en særdeles smuk og velholdt stråtækt hovedbygning med 600 m2 bolig og parklignende have. Arealerne udgør ialt 88,8 ha fordelt på skov og ager, samlet omkring ejendommen, med en fantastisk jagt. Driftsbygningerne er indrettet og udlejet til kontorer, lager, værksted samt to lejligheder.
Hovedbygningen er opført i 1975 med et samlet boligareal på 600 m2 fordelt på 2 plan. Boligen er hvidmalet med stråtag, særdeles velholdt og velindrettet, bla. med hyggelig gildesal med hvælvingelofter og havestue. Fra stuerne er der den skønneste udsigt ud over haven, og udgang til velanlagte terrasser. Opvarmes med naturgas.
Smuk parklignede have med bl.a. rhododendron og hyggelige terrasser, hvor solen kan nydes hele dagen. Pænt anlagt gårdsplads, hvor især kan fremhæves røde ahorn og de piggede brosten.
Driftsbygningerne er ombygget til lejligheder, kontorer, lagerhaller og værksteder, hvoraf de fleste er isolerede. Ialt ca 3000 m2, med en samlet årlig lejeindtægt på kr. 839.000,-. Opvarmes ligeledes med naturgas.
Der medfølger ialt 88,8 ha, fordelt på 28,62 ha eu-berettiget jord, 55 ha smukt beliggende skov i sammenhæng med Hammer Bakker, skoven består af varierende trækulturer, med bl.a. nåletræer, bøg, eg, juletræer/pyntegrønt. Restarealet er have, gårdsplads, sø og natur.
Der er en fantastisk jagt på ejendommen med en stor bestand af råvildt.
Unik og særdeles velbevaret ejendom, beliggende i fantastisk smukke omgivelser, som vi gerne fremviser seriøse købere, kontakt os på 40825020.

Mie HansenEjendomsmægler & Valuar
mie@evaldborup.dk

Download salgsopstilling for Vodskovvej 135, 9310 Vodskov

Navn
E-mail
Adresse
By/Postnr
Telefon
  
 Jeg ønsker at få sagsmateriale tilsendt pr. e-mail.
  
 Jeg giver tilladelse til, at ejendomsmæglerfirmaet må kontakte mig vedr. denne sag.