Jagt- og skovejendom

Værelser:3
Antal plan:1
Boligareal:170m²
Driftsbygninger:222 m²
Grundareal:17,7 ha
Byggeår:1937
Sagsnummer:1543-17
Kontantpris:2.695.000
Ejerudgift md.:1.699
Beskrivelse

En velholdt og smukt renoveret skovejendom. Her er tale om et helt unikt jagtområde med den bedste placering i Vendsyssel. Her kan stort set alles jagtinteresser under danske himmelstrøg udleves. Stedet er særdeles velbesøgt af en stor krondyrbestand. Dådyr ses jævnligt i skoven, som desuden har en rigtig god bestand af rådyr og småvildt. Ejendommens skov grænser op til et større moseområde. (Ser det som en fordel for vildtet).

På ejendommen er der i dag et godt fungerende og velbesøgt Bed & Breakfast, som er ideelt for naturelskere. Området og skovene på stedet byder på oplevelser i særdeles varieret natur - eller giver rig mulighed for fred og uforstyrret ro. Skulle man have glemt æg og bacon til gæsterne er der blot få minutters kørsel til købmanden :-)

Det tilhørende markareal giver desuden gode muligheder for at holde hest eller andre dyr.

Ejendommen er opført i 1937 og indeholder, entre, gæstetoilet, lys stue med loft til kip, køkken/alrum med udgang til terrasse, værelse, badeværelse, 1 sal med hems, walk-in samt 1 værelse. Alt er holdt i lyse farver og fremtræder lyst og venligt. Der er et anneks på ca. 42 m2, som er indrettet som 2 små lejligheder med hver 1 værelse, køjesenge og dobbelt seng samt eget badeværelse og egen terrasse, anvendes idag som Bed & Breakfast.

Den gamle stald har også fået et løft, er indrettet til keramik værksted, fyrrum og garage.

Ejendommen har et samlet areal på 17,73 ha, som fordeler sig med 2,77 ha EU jord - rest ca 15 ha skov, mose og alm have.


Evald BorupEjendomsmægler & Valuar
evald@evaldborup.dk

Download salgsopstilling for Europavej 14, 9881 Bindslev

Navn
E-mail
Adresse
By/Postnr
Telefon
  
 Jeg ønsker at få sagsmateriale tilsendt pr. e-mail.