Mellerstore - Planteavl

Værelser:13
Antal plan:1
Boligareal:390m²
Driftsbygninger:1.670 m²
Grundareal:24,8 ha
Byggeår:1848
Ombygget år:2005
Sagsnummer:1615-19
Kontantpris:9.500.000
Ejerudgift md.:3.194
Forbrugsafhængig udgift md.:115
Beskrivelse

Utrolig smuk og velbeliggende planteavl ejendom, hvidpudset med rødt tegltag i 2 plan samt et jord tilliggende på 24,65 ha som ligger tæt ved ejendommen, hvoraf ca. 20 ha jord i omdrift og de øvrige arealer udgør have, eng, mose, krat, å med egen fiskeret m.m. og med perfekt mulighed for jagt m.m.

Du kommer til ejendommen via smuk alle med træer, lille sø med hvid bro ud til den lille Ø midt i det hele, videre op ad alleen kommer du til ejendommen som er nænsomt moderniseret/renoveret, hvor det herskabelige islæt er bevaret og fremtræder i meget fin stand overalt, og fordeler sig med bl.a. stor hall med trappe til 1. sal, 3 stuer med høje paneler, flotte gulve, flot køkken/alrum holdt i hvidt, kontor, badeværelse, baggang 1. sal med bl.a. 5 store værelser, badeværelse med brus og spa-bad, kæmpe indbygget garderobeskabe og meget mere.

Sidefløjene er indrettet med bl.a. dobbelt garage, fyrrum, værksted og 2 store lager / maskin haller.

Til ejendommen høre en smuk gamle have med store rhododendron buske, gamle frugttræer, kæmpe kastanje træer, rødbøg, kirsebærtræ og meget mere, en skøn plet hvor du altid kan finde et skyggefuldt sted og nyde den dejlige land luft.

En ejendom som skal opleves, kan ikke beskrives. Vil være suveræn for håndværksmesteren, som ønsker arbejde og fritid samlet under et tag.

Ejendommen kan også erhverves med ca. 2,5 ha jord for kr. 5.100.000.


Download salgsopstilling for Meller Storevej 9, 9330 Dronninglund

Navn
E-mail
Adresse
By/Postnr
Telefon
  
 Jeg ønsker at få sagsmateriale tilsendt pr. e-mail.
  
 Jeg giver tilladelse til, at ejendomsmæglerfirmaet må kontakte mig vedr. denne sag.