Ejendommen er solgt!

Super hyggelig landejendom!

Værelser:4
Antal plan:1
Boligareal:130m²
Grundareal:0,4 ha
Byggeår:1929
Ombygget år:1978
Sagsnummer:1634-19
Kontantpris:1.150.000
Ejerudgift md.:1.486
Forbrugsafhængig udgift md.:1.000
Beskrivelse

Dejlig skøn velholdt indflytningsklar ejendom på 130 kvm, beliggende midt mellem de 2 super hyggelige landsbyer St. Brøndum med en lille butik i det gl. mejeri og Blenstrup med daginstitutioner, skole, gymnastik- og sports-hall, og ikke mindst den lokale købmand.

Ejendommen er renoveret i 2012 og fremtræder rigtig lys og velholdt med pæn stor entre, lyst og velholdt køkken/alrum i hvid høj glans med gråligt skifer gulv, i forlængelse heraf stor lys stue med brændeovn og udgang til udestue (trænger til en god hånd).
Flot bryggers med indbygningsskab, vaskemaskine og tørretumbler, flot brusebadeværelse. 1. sal med repos, som kan anvendes til lille kontor, lyst soveværelse, stort børneværelse (opr. 2 værelser).

God stor have med bl.a. dejlig flisebelagt terrasse, græsplæne med dejlig bålplads og stor ladebygning, som kan anvendes til garage, værksted, opmagasinering, mulighed for etablering af gildestue, der er uanet muligheder.

Central beliggende med bus fra Blenstrup til Hadsund og Aalborg, kort afstand til Terndrup og Skørping. En perfekt ejendom for det unge kæreste par, den lille familie, som bare trænger til at bo på landet, hvor der er luft omkring en.