KRABBESBRO - NÆR HALS

Værelser:10
Antal plan:2
Boligareal:522m²
Driftsbygninger:1.918 m²
Grundareal:2 ha
Byggeår:1898
Ombygget år:2001
Sagsnummer:1476-15
Kontantpris:2.500.000
Ejerudgift md.:2.269
Forbrugsafhængig udgift md.:1.154
Beskrivelse

KRABBESBRO - nær Hals
Særdeles pæn og velholdt nedlagt landbrug beliggende ved Ulsted i Aalborg kommune, med en stor præsentabel bolig, parklignenede have på en 2 ha stor grund.

Flot gammel brostensbelagt gårdsplads med 4 længer. Boligen er hvidpudset med rødt tegltag fra 2001 og med et samlet areal på 522 m2 bolig i 2 plan og indbygget garage med direkte adgang til bryggers, således at man kan gå tørskoet i hus ved regn og slud.

Boligen er i stueplan indrettet, forgang med trappe til 1. sal, gæstetoliet med bruse, 2 stuer en suite, hvor den ene har udgang til haven, og den anden er indrettet til spisestue, derudover er der yderligere en opholdsstue, denne gang evt. indrettes til gæsteværelse. Stort køkken med elementer i mahogni og dejlig stor spiseplads samt adgang til spisekammer, stort soveværelse, værelse, badeværelse med bruseniche holdt i lyse farver, stort bryggers holdt i lyse farver med klinkegulv og fliser på vægge, direkte udgang til garage, nedgang til depotrum, mellemgang med trappe til 1. sal.

1. sal er totalrenoveret i 2001 og fremtræder i fin stand, og er indrettet med repos, stort lyst gavlværelse, stor fantastisk flot gildesal med fritlagte bjælker og plankegulv og et helt utrolig dejligt lysindfald. Ejendommen har flotte hvide fyldningsdøre.

Skøn stor parklignende have med bl.a. en flot gammel rødbøg. Indkørslen er markeret med to flotte indgangsportaler, der viser vej til den flotte gårdsplads med de piggede brosten, som er bevaret helt fra sin oprindelse i 1898.
Opvarmning med udendørs Skelhøje 115 kw halmfyr, hvor der anvendes træ fra egen skov. vand fra privat almen vandforsyning.

En del af driftsbygninger (2 østvendte længer og del af den gamle lade) har senest været anvendt til svineproduktion. Vestlige længe, der danner ramme om gårdspladsen anvendes til værksted, bilgarage og lager m.v. Sammenbygget med vestfløjen er et maskinhus i stålspær, med god højde til loftet og rummelig plads. Alle bygninger velpassede.

Vi fremviser gerne for seriøse købere, ring og aftal tid på 96822040 eller kontakt os på kontakt@evaldborup.dk.

Download salgsopstilling for Krabbesbrovej 24, Ulsted, 9370 Hals

Navn
E-mail
Adresse
By/Postnr
Telefon
  
 Jeg ønsker at få sagsmateriale tilsendt pr. e-mail.