Gundestrupgaard - nær Aars i Vesthimmerland

Værelser:8
Antal plan:2
Boligareal:426m²
Driftsbygninger:1.571 m²
Grundareal:21,9 ha
Kælderareal:30m²
Byggeår:1864
Ombygget år:1991
Sagsnummer:1657-20
Kontantpris:9.950.000
Ejerudgift md.:2.172
Forbrugsafhængig udgift md.:1.000
Beskrivelse

Unik ejendom med god plads til erhverv i udkanten af Aars
En kilometer fra byskiltet i Aars findes denne flotte ejendom godt placeret i skønne omgivelser. Foruden veludbyggede driftsbygninger med god mulighed for erhverv finder du også et dejligt stuehus med gode tidssvarende boligkvadratmeter og en uforstyrret sydvendt have med stor terrasse.

Rig på erhvervsmuligheder.
Foruden stuehuset består ejendommen af tre driftsbygninger, hvoraf den ene er opført i 2012 med et samlet areal på 617 kvm. Denne består af en stor hal med flot lysindfald fra vinduesparti og loft samt kontorfaciliteter inkl. tekøkken og bad. Hele bygningen er isoleret som en bolig, tilsluttet fjernvarme og har gulvvarme i samtlige kvadratmeter - ideel til eksempelvis lettere industri, nethandel, transport, kontor, liberale erhverv, servicevirksomhed el.lign.
Derudover danner stuehuset og to flotte ældre driftsbygninger på henholdsvis 377 kvm. og 489 kvm. rammen om det skønne trelængede gårdmiljø med brostensbelagt gårdsplads og spejlbassin omkranset af storbladet lindetræer. Bygningerne er velholdte, har fået nye stål tage i 2012, de giver gode muligheder for opbevaring, udvidelse af erhverv og/eller udlejning. Ejendommen er desuden delvis aflukket med automatisk portsystem.

Skøn bolig med plads til familie og venner
Stuehuset er yderst præsentabelt, og er løbende moderniseret og godt vedligeholdt, så det i dag rummer en stor skøn nutidig bolig med fibernet, fjernvarme, højt til loftet, masser af lysindfald og udsigt til natur. Boligen, som er opført i 1863, har et samlet boligareal på 426 kvm. fordelt i to plan.
Boligens stueplan blev i 1991 gennemrenoveret, og har gulvvarme, mens 1. salen blev fornyet i 2005 med en arkitekttegnet og tidssvarende planløsning. Vinduerne i boligen er skiftet til træ/aluminium. Taget bestående af flotte røde teglsten som er blev omlagt og understrøget.
I hjemmet bydes man indenfor i en stor hall med trappe til boligens 1. sal og adgang til hhv. stort funktionelt køkkenalrum og et stort stuemiljø med åben pejs og lys spiseafdeling med franske døre og kig til haven. I samme plan findes en stor forældreafdeling med eget badeværelse. Derudover findes der i stueplan bl.a. kontor, velfungerende bryggers samt en ungdoms- eller gæsteafdeling med eget badeværelse til besøgende venner eller familie. Fra hallen drages blikket af den elegante vinkeltrappe, som fører til boligens 1. sal. Her findes 5 dejlige lyse værelser, badeværelse samt en stue med enestående lysindfald fra det store dobbeltsidede vinduesparti. Herfra kan man betragte både gårdsplads og boligens uforstyrrede have med store bøgetræer og et rigt dyreliv.

Ideel beliggenhed
Dette er en unik ejendom i rigtig god stand med mange muligheder for at gøre sine bolig og erhvervsdrømme til virkelighed. Beliggende tæt på indkøb, folkeskoler, ungdomsuddannelser, et rigt forenings-, kultur- og handelsliv, og med let adgang til hovedveje og motorvej, er denne ejendoms placering unægtelig en af de bedre. Ejendommens samlede jordareal udgør 21,85 ha fordelt på 11,61 dyrkbar jord, og resten er fordelt på skov og eng m.m.

Download salgsopstilling for Gl. Roldvej 14, 9600 Aars

Navn
E-mail
Adresse
By/Postnr
Telefon
  
 Jeg ønsker at få sagsmateriale tilsendt pr. e-mail.
  
 Jeg giver tilladelse til, at ejendomsmæglerfirmaet må kontakte mig vedr. denne sag.